top of page

Esitystarjonta

Tarvitset korkealaatuista ja näyttävää esitystä tapahtumaasi? Tai yleisön joukossa tapahtuvaa viihdytystä?

Tutustu alla olevaan esitystarjontaan ja valitse sopivimmat oman tarpeesi mukaan. Esitykset räätälöidään aina  tapahtumien teemojen mukaisesti. Esitykset ovat yleensä noin 5 minuutin mittaisia, mutta pidemmästä numerosta voidaan myös sopia. Yleisön joukossa tapahtuvat esiintymiset ovat n. 1-3h mittaisia. 

Rengastrapetsi

MinkaRengas.JPG

Vauhdikas mutta elegantti korkealla tapahtuva numero, joka yhdistelee dynaamista liikettä sekä upeita notkeusliikkeitä, huimaa pyörintää unohtamatta.

Käsilläseisonta

lafpa2021_033_lores_justus mättö.jpeg

Horjumatonta tasapainoa sekä notkeutta esitettynä käsilläseisontatapeilla tai ilman. Numero saatavana myös LED-esityksenä.
Kuva: Justus Mättö

Lollipop

IMG_0361.JPG

Hypnoottista pyörimistä ja sulavaa liikehdintää tangolla, jonka päässä on rengastrapetsi. Numero on saatavana myös duonumerona. Lollipop-väline on itsestäänseisova, eli se ei vaadi kattokiinnityksiä.

Playground ; jongleeraus & käsilläseisonta

9C0A6342.jpeg

Playground-teos on Minka Leskisen ja Jan Lintusen luoma leikkisä ja viihdyttävä nykysirkusteos, joka yhdistää jongleerausta ja käsilläseisontaa. Teos sopii kaikenikäiselle yleisölle.
Kuva: Oskari Ranta

Rengastrapetsi & Vanteet

MinkaVeronica.JPG

Ilma-akrobatiaa ja vanteita yhdistävä viihdyttävä ja mukaansatempaava sirkusnumero, jonka esittävät Minka Leskinen ja Veronica Dolhain.
Painovoimaa uhmaavia rengastrapetsitemppuja ja taitavaa vanteiden pyöritystä, joka sopii kaikenikäiselle yleisölle.

Vertikaalikankaat

MinkaKankaat.PNG

Huimia pudotuksia ja näyttäviä spagaatteja korkealla ilmassa toteutettuna. Kankaat ovat näyttävä korkean tilan numero, joka viihdyttää ja sykähdyttää yleisönsä.

Tankoakrobatia

IMG_8795.WEBP

Kaunis tanssillisempi numero, josta ei kuitenkaan puutu wau-efektin luovia temppuja tai hypnoottista pyörintää. 
Numero on mahdollista toteuttaa lentävällä tangolla tai itsestäänseisovalla.

Ilmakuutio & LED-vanteet

IMG_7023.JPG

Vauhdikas ja monipuolinen numero, joka yhdistelee ilma-akrobatiaa erikoisemmalla ilmakuutio-välineellä sekä näyttävää LED-vannetaituruutta. Duonumero toteutettuna Veronica Dolhainin kanssa.

Minglaus

12C7137B-B4D8-4453-8C27-AD8BAB26E950.JPG

Yleisön joukossa esimerkiksi festivaaleilla tapahtuvaa sirkusviihdettä. Toteutetaan yleensä 2-4 henkilön voimin. Esiintyjinä Minka Leskinen, Veronica Dolhain, Jan Lintunen & Joonas Meuronen.

Mingalauksena tarjotaan käsilläseisontaa, hulavanteita ja jongleerausta. Myös LED-välineistöllä toteutettavia.

Minglauspromo:

https://www.youtube.com/watch?v=a-ytQqjescQ

bottom of page